Main Menu

facebook instagram linkedin youtube
Δελτία Τύπου 2016

Οι μαθητές του 7ου ΕΠΑΛ Λάρισας των τμημάτων ΒΝ1 και ΒΝ2 , της ειδικότητας Νοσηλευτικής,πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στα πλαίσιο του μαθήματος εργαστήρια Νοσηλευτικής που πραγματοποιούνται στο 3ο ΕΚ Λάρισας.

Στις 16/03/16 στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, όπου τόσο ο κ Ντούμας Σωτήρης προιστάμενος Marketing, όσο και η κ Δεσύπρη Σμαρώ διευθύντρια νοσηλευτικής υπηρεσίας και η κ Πετρούλη Πηνελόπη του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων, αφού έκαναν μια ενημέρωση για το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και τις προοπτικές ανάπτυξης και εξέλιξής του στην ευρύτερη περιοχή, ξενάγησαν τους μαθητές στους σύγχρονους χώρους του. Οι μαθητές εντυπωσιάστηκαν με τον σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό της κλινικής, τις νοσοκομειακές εγκαταστάσεις, ενώ είχαν την ευκαρία να ενημερωθούν από τους υπεύθυνους των τμημάτων.

Οι εκπαιδευτικοί συνοδοί ήταν οι κ.κ. Ακράτου Π., Γεωργιτζίκη Γ., Καλογήρου Π., Ψαριανού Β.

Την Πέμπτη 25.08.2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Γενικού Διευθυντή του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας κου Σωκράτη Μητσιάδη με τον Διευθυντή του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ κο Βασίλειο Ζάρκο, όπουκαι ανακοινώθηκε επίσημα η συνεργασία μεταξύ των δυο εταιριών σε προγράμματα σπουδών στον τομέα της υγείας.

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι µία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στον ιδιωτικό τομέα υγείας στην Ελλάδα και η μεγαλύτερη στην περιφέρεια. Σήμερα, αποτελεί µία σύγχρονη κλινική, ένα πρότυπο ίδρυμα παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, εξοπλισμένο µε τον πλέον σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, έχοντας τη συνδρομή κορυφαίων ιατρών - συνεργατών όλων των ειδικοτήτων.

Η Διοίκηση του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στα επαγγέλματα υγείας, αποφάσισε να συνεργαστεί με το ΙΕΚ του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ» (μεταδευτεροβάθμιες σπουδές) καθώς είναι ο πρώτος ιδιωτικός φορέας επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα (έτος ίδρυσης 1987), με τη μεγαλύτερη βαθμολογία στην αξιολόγηση από τον ΕΟΠΠΕΠ (90,63) και ο πιο έμπειρος στη Θεσσαλία, με 30 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στον κλάδο. “Είναι ο φορέας με τη μεγαλύτερη τεχνογνωσία, το πιο εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και μπορεί να διασφαλίσει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση για την ανάδειξη ικανών στελεχών στο χώρο της υγείας” δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας κος Σωκράτης Μητσιάδης.

Παράλληλα η Διοίκηση του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στο πλαίσιο δράσεων κοινωνικής πολιτικής, αποφάσισε να παρέχει 5 υποτροφίες για σπουδές στο ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ στα επαγγέλματα υγείας (νοσηλευτική, χειρουργική, μαιευτική, διατροφολογία, βοηθός φαρμακείου) για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17.

Σημ. στη συνημμένη φωτογραφία εμφανίζονται ο κος Σωκράτης Μητσιάδης, Γενικός Διευθυντής ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και ο κος Βασίλειος Ζάρκος, Διευθυντής ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ.

25/08/2016 - ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας προσφέρει 5 Υποτροφίες για σπουδές στα επαγγέλματα Υγείας

Στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, δημιουργήθηκε ένα υπερσύγχρονο τμήμα Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας το οποίο θα καλύψει όχι μόνο τις ανάγκες της Θεσσαλίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Ο εξοπλισμός, γραμμικός επιταχυντής Trilogy της αμερικάνικης εταιρείας Varian, είναι τεχνολογικά ότι πιο σύγχρονο έχει να προσφέρει η επιστήμη στην παγκόσμια αγορά, με δυνατότητα αναβαθμίσεως για όλες τις μελλοντικές εξελίξεις.

Ο σχεδιασμός της θεραπείας πραγματοποιείται από υπερσύγχρονο μηχάνημα εξομοίωσης, CTSimulator της εταιρείας Siemens, που εντοπίζει την ακριβή θέση ακτινοβόλησης, εξασφαλίζει την αξιόπιστη είσοδο των δεσμών της ακτινοβολίας στο σώμα και παρακολουθεί την εξέλιξη της θεραπείας.

Πλέον, στη Θεσσαλία είναι διαθέσιμες οι σύγχρονες τεχνικές ακτινοθεραπείας που εφαρμόζονται σε όλα τα μεγάλα Ακτινοθεραπευτικά Κέντρα, όπως:

  • Θεραπεία σύμμορφη με το σχήμα του όγκου τριών διαστάσεων - 3DConformal
  • Ακτινοθεραπεία με πεδία διαμορφούμενης έντασης - IMRT
  • Απεικονιστικά καθοδηγούμενη ακτινοθεραπεία - IGRT
  • Ογκομετρική τοξοειδής θεραπεία – VMAT

Η επιστημονική ομάδα, πλαισιώνεται από κορυφαίους ιατρούς ακτινοθεραπευτές – ογκολόγους με πολυετή πείρα και επιμόρφωση σε τεχνικές και μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας, εξειδικευμένους τεχνολόγους, έμπειρους νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό.

Το νέο Ακτινοθεραπευτικό Τμήμα του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας παρέχει τη δυνατότητα άμεσης έναρξης ακτινοθεραπειών, χωρίς λίστες αναμονής και καθυστερήσεις, εξυπηρετώντας τις αυξημένες ανάγκες του πληθυσμού της περιοχής.

30/08/2016 - ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Έναρξη Λειτουργίας Τμήματος Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας

30/08/2016 - ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Έναρξη Λειτουργίας Τμήματος Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας στις 15 Ιουνίου, το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας προσφέρει από 13/06/2016 έως 17/06/2016, δωρεάν ενημέρωση από εξειδικευμένους ιατρούς σχετικά με θέματα υπογονιμότητας για όσα ζευγάρια επιθυμούν, στις εγκαταστάσεις της κλινικής, κατόπιν ραντεβού.

Η προσφορά ισχύει για όσους επικοινωνήσουν από 07.06.2016 έως 11.06.2016 και προγραμματίσουν τα ραντεβού τους.

Τηλέφωνο επικοινωνίας
2410.996000

8ο ΧΛΜ Π.Ε.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΘΗΝΩΝ, 41500, ΛΑΡΙΣΑ, ΤΗΛ.: 2410 996 000, FAX: 2410 555 451

www.iasothessalias.gr e-mail:thessalias@iaso.gr

Με το σύνθημα η εθελοντική αιμοδοσία σώζει ζωές!το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας πραγματοποίησεεθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στο χώρο των Κεντρικών Εργαστηρίων της κλινικής.

Την πρωτοβουλία αυτή, που αποτελεί μια έκφραση κοινωνικής αλληλεγγύης, στήριξαν έμπρακτα για ακόμα μια φορά οι συνεργάτες ιατροί καθώς και το προσωπικό του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, προσφέροντας αίμα, ένα τόσο πολύτιμο αγαθό για τον άνθρωπο.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική αιμοδοσία  στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική αιμοδοσία  στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Περισσότερα Άρθρα...

Blog

Πρόσφατα Νέα

Συνδρομή My Life

Συμπληρώστε τη φόρμα συνδρομής για να λαμβάνετε ΔΩΡΕΑΝ το περιοδικό My Life. Μετάβαση στη φόρμα

Όμιλος ΙΑΣΩ newsletter