Main Menu

facebook instagram linkedin youtube
Δελτία Τύπου 2017

Με ιδιαίτερη επιτυχία και με μεγάλη επισκεψιμότητα στο περίπτερο του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, ολοκληρώθηκε η Πολυκλαδική Έκθεση Θεσσαλίας 2017 που πραγματοποιήθηκε από τις 25.03.2017 έως 02.04.2017, στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης.

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας συμμετείχε για 3η συνεχόμενη χρονιά, με περίπτερο προβολής των ιατρικών του υπηρεσιών, όπου πλήθος κόσμου το επισκέφθηκαν προκειμένου να ενημερωθούν για τις σύγχρονες ιατρικές υπηρεσίες που παρέχει, το διευρυμένο διαγνωστικό τομέα, τις σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους και τα χειρουργικά τμήματά του.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.iasothessalias.gr και τη σελίδα μας στο Facebook ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

03/04/2017 - ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Πασχαλινό Bazaar φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας!!

Η αντίστροφη μέτρηση για το Πάσχα έχει ήδη ξεκινήσει και το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, υποστηρίζει φέτος το πασχαλινό Bazaar του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Έτσι λοιπόν, σας προσκαλεί την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 από τις 12.00 - 15.00 στον ισόγειο χώρο έξω από την αίθουσα εκδηλώσεων όπου θα πωλούνται σε προσιτές τιμές, λογοτυπημένα είδη του οργανισμού, πασχαλινές λαμπάδες, πασχαλινές κατασκευές και δώρα για μικρούς και μεγάλους, που έχουν δημιουργηθεί από εθελόντριες του Εθελοντικού Δημιουργικού Εργαστηρίου στη Λάρισα.

Το «Χαμόγελο του παιδιού» είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που στοχεύει στην προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών και την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων τους.Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το «Χαμόγελο του παιδιού» διοργανώνει Πασχαλινά bazaar σε διάφορα μέρη της Ελλάδας προκειμένου να συνεχίζει απρόσκοπτα να στηρίζει τα χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους που βρίσκονται σε ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.iasothessalias.gr καθώς και την σελίδα μας στο Facebook ΙΑΣΩ Θεσσαλίας .

31/03/2017 - ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η επιστημονική διάλεξη: «Επίτευξη κυήσεως μετά από Εξωσωματική Γονιμοποίηση. Από τι εξαρτάται;» στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η επιστημονική διάλεξη με θέμα: «Επίτευξη κυήσεως μετά από Εξωσωματική Γονιμοποίηση. Από τι εξαρτάται;» που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Μαρτίου στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

Έντονο ήταν το ενδιαφέρον από τους επαγγελματίες υγείας που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και παρακολούθησαν την ενδιαφέρουσα και επίκαιρη ομιλία από τον κ. Ηλία Αλεξανδρή, Διδάκτορα Τμήματος Ιατρικής Παν/μίου Ιωαννίνων, Επιστ. Υπεύθυνο Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

Ο στόχος ήταν να ενημερώσει τους επαγγελματίες υγείας για τους παράγοντες που επηρεάζουν την επίτευξη ή μη κυήσεως μετά από εξωσωματική γονιμοποίηση.

27/03/2017 - ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Η ΠΡΩΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ  Ανήμερα του Ευαγγελισμού, δότρια στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας χάρισε ζωή σε 3 ασθενείς

Η νέα γυναίκα, η οποία νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, χάρη στην απόφαση της οικογένειάς της έκανε το μεγαλύτερο δώρο σε 3 ασθενείς συνανθρώπους μας που έχρηζαν μεταμόσχευση.

Μετά από τη διάγνωση του εγκεφαλικού θανάτου, οι γιατροί της ΜΕΘ ενημέρωσαν την οικογένειά της, η οποία συναίνεσε σε μια κίνηση αλτρουισμού και μεγαλοψυχίας, στο να δωρίσουν τα όργανά της. Έτσι, ενημερώθηκε το Γραφείο Συντονισμού Μεταμοσχεύσεων Βορείου Ελλάδος και ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων, που σε συνεργασία διεκπεραίωσαν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες συντονισμού της λήψης των οργάνων και ανεύρεσης των κατάλληλων ληπτών.

Μεταμοσχευτικές Ομάδες προσήλθαν στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας για τη λήψη των νεφρών και του ήπατος, ενώ όλος ο ιατρικός και παραϊατρικός μηχανισμός του Νοσοκομείου τέθηκε σε πλήρη ετοιμότητα προκειμένου να ολοκληρωθεί με επιτυχία η σημαντική αυτή επιχείρηση ζωής η οποία περατώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής και από την οποία ωφελήθηκαν 3 ασθενείς σε λίστα αναμονής για μεταμόσχευση, στη Θεσσαλονίκη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, κύριος Αθανάσιος Καργιώτης, σε σχετική του δήλωση αναφέρει: «Είναι η πρώτη φορά που ξεκινά γέφυρα ζωής από το Νοσοκομείο μας και για εμάς όλους είναι μία στιγμή-ορόσημο. Νοιώθουμε υπερήφανοι, αλλά και συγκινημένοι. Υπερήφανοι γιατί είναι σπουδαίο να ξέρεις πως έχεις συμβάλει στο να έχουν τρεις άνθρωποι μια νέα ευκαιρία στη ζωή. Συγκινημένοι γιατί νοιώσαμε σε όλο της το εύρος την έννοια της ανθρωπιάς και του αλτρουισμού, από την οικογένεια της δότριας. Θα ήθελα να συγχαρώ το προσωπικό της ΜΕΘ για το άριστο αποτέλεσμα των προσπαθειών τους, να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Ομίλου Ιασώ, κύριο Γεώργιο Σταματίου για τη στήριξή του, αλλά πάνω απ’ όλα να εκφράσω τον βαθύ μου θαυμασμό στην οικογένεια της δότριας για την γενναία αυτή απόφαση.»

Περισσότερα Άρθρα...

Blog

Πρόσφατα Νέα

Συνδρομή My Life

Συμπληρώστε τη φόρμα συνδρομής για να λαμβάνετε ΔΩΡΕΑΝ το περιοδικό My Life. Μετάβαση στη φόρμα

Όμιλος ΙΑΣΩ newsletter